You are here

Svet keramike

Svet keramike postoji od 2004.godine  kao deo poslovnog sistema  Svecom d.o.o.

Uvođenjem novih programa Svecom  proširuje svoje aktivnosti na nove oblasti , a u sektoru koji se bavi trgovinom građevinskog materijala formira odeljenje veleprodaje i maloprodaje.  

Izborom  renomiranih stranih i domaćih proizvođača  ponuđeni su materijali i oprema visokog kvaliteta namenjena za izgradnju i renoviranje stambenih i poslovnih objekata.

Iz široke palete proizvoda izdvaja se posebno koncipiran program keramičkih pločica svih vrsta, koje zadovoljavaju zahteve za opremanje objekata svih namena na bazi celokupnih asortimana najpoznatijih domaćih i svetskih proizvođača.

Posebno mesto zauzima ekskluzivni program keramike i  granita vodećeg svetskog proizvođača  MARAZZI  sa proizvodnim linijama  iz Italije i Španije, našeg strateškog partnera sa vendor lista vodećih svetskih brendova, koji obezbeđuje izuzetnu tehničku podršku kupcu .

Prodajni salon Svet keramike nudi, pored kompletnog asortimana keramičkih pločica i opreme za kupatila,

veliki izbor podnih obloga i pratećih materijala za izvođenje radova, iz domaćeg i uvoznog programa.

Keramičke pločice:Kanjiža,Toza Marković, Polet, Zorka Jovanović d.o.o. iz Srbije,

Marazzi-Italia i Marazzi-Španija;

Granitna keramika: Marazzi-Italija, Marazzi-Španija, Paradyz- Poljska, Kineski graniti ;

Oprema za kupatila/tuš kabine, kade, sanitarije, baterije, kupatilski nameštaj, galanterija/:

Keramika Mladenovac, Roper, Rosan, Bugi enterijeri iz Srbije,

Hatria-Italija, Kolpa San-Slovenija, Armal-Slovenija, Ideal Standard-Bugarska,Vidima-Bugarska,

Hansgrohe-Nemačka, Kludi-Nemačka, Inker-Hrvatska, Diplon-Kina, Minotti-Kina,Luxor-Makedonija:

Podne obloge/laminatni podovi, bambus parketi/: Kaindl-Austrija, Kineski laminati i parketi ;

Prateći materijali za izvođenje radova /lepkovi za pločice, fugomali-vodoodbijajući i za spoljno postavljanje, lajsne svih vrsta i lexan-polikarbonske ploče za zastakljivanje/: Henkel-Nemačka, Mapei-Italija, Kineski lexan.

Obezbeđujemo dinamiku isporuke usklađenu sa potrebama investitora, uz besplatnu dostavu robe na adresu kupca na užoj teritoriji  Beograda.

Stručna podrška kupcu uključuje  besplatnu uslugu 3D projektovanja i  prezentacije kompletnog rešenja za opremanje stambenih i poslovnih prostora.

Uspostavljenjem sistema menadžmenta kvalitetom, sertifikovanim prema zahtevima  standarda ISO 9001, trajno smo opredeljeni za put stalnog  poboljšanja i inoviranja u skladu sa sve višim zahtevima i očekivanjima kupaca.

Profesionalnošću , kvalitetom, poverenjem, pouzdanošću i kreativnošću zajedno sa Vama  do pravih rešenja u Svetu keramike.